S1GP & S2 & S OPEN & S4 - TIME TABLE 2021

Friday

	Friday		
Briefing with the technical stewards (with	the FIM Chief Technical Steward)	14.0	00
Administrative and Technical Control and Verification FIM & FIM EUROPE		15:00/19:00	
Circuit control FIM &FIM Europe		15.00	
Meeting with The Organizers		17.00	
	Saturday		
Administrative and Technical Control and Verification FIM & FIM EUROPE		8.00 - 8.30	
Distribution of tyre stickers and trasponders FIM & FIM EUROPE		08:30 - 09:00	
Camera ON Board		9.10	9.25
Race Direct	ion 1	09:1	
Riders' Briefing A		09.30	
_			
S4 Free Practice 1 (max 32 Riders)	15 min.	09.50	10.05
S2 Free Practice 1 (max 32 Riders)	20 min	10.15	10.35
S1GP Free Practice 1 (max 32 Riders)	20 min	10.40	11.00
S4 Free Practice 2 (max 32 Riders)	15 min.	11.35	11.50
S2 Free Practice 2 (max 32 Riders)	20 min.	12.00	12.20
S1GP Free Practice 2 (max 32 Riders)	20 min.	12.30	12.50
SIGN THE PRODUCE E (MAX SE MACIS)	20 111111	12.50	12.50
S4 Time Practice (max 32 Riders)	20 min.	13.30	13.50
S2 Time Practice (max 32 Riders)	25 min.	14.00	14.25
S1GP Time Practice (max 32 Riders)	25 min.	14.35	15.00
SUPERPOLE S1GP (top 6 riders from Time practice)		15.05	15.20
S1GP Race one	Access Paddock to Grid Open	16.5	50
S1GP Race one	Access Paddock to Grid CLOSES	17.00	
S1GP Race one	Start of Warm - Up Lap	17.07	
		17.07 1 7.10	
S1GP RACE ONE	Start of the Race (ca 20 min.)	17.1	LU
Race Direction 2		17.5	50
	Sunday		
S4 Warm-up	(32 Riders Riders) 15 min	9.00	9.15
S2 Warm-up	(32 Riders Riders) 15 min	9.25	9:40
S1GP Warm-up	(32 Riders Riders) 20 min	9.50	10:10
SIGF Warm-up	(32 Maers Maers) 20 mm	9.30	10.10
CA Page 4	Access Dedded to Cold Onco	40.0	10
S4 Race 1	Access Paddock to Grid Open	10.2	
S4 Race 1	Access Paddock to Grid CLOSES	10.30	
S4 Race 1	Start of Warm - Up Lap	10.37	
S4 Race 1	Start of the Race (ca 20 min.)	10.4	10
S2 Race 1	Access Paddock to Grid Open	11.1	10
S2 Race 1	Access Paddock to Grid CLOSES	11.20	
S2 Race 1	Start of Warm - Up Lap	11.27	
	• •	11.27 11.30	
S2 Race 1	Start of the Race (ca 20 min.)	11.3	30
S1GP Fast Race	Access Paddock to Grid Open	12:1	LO
S1GP Fast Race	Access Paddock to Grid CLOSES	12:20	
S1GP Fast Race	Start of Warm - Up Lap	12:27	
S1GP FAST RACE	Start of the Race (ca 15 min.)	12:30	
	(ta = 0)		
CA Page 2	Access Daddack to Crid Onen	12.1	10
S4 Race 2	Access Paddock to Grid Open	13.10	
S4 Race 2	Access Paddock to Grid CLOSES	13.20	
S4 Race 2	Start of Warm - Up Lap	13.27	
S4 Race 2	Start of the Race (ca 20 min.)	13.30	
S4 - Prize-Giving Cere	mony - 1°- 2°- 3° - Immediately after Race 2		
S2 Race 2	Acces Paddock to Grid Open	14.1	10
S2 Race 2	Access Paddock to Grid Open Access Paddock to Grid CLOSES	14.10 14.20	
S2 Race 2	Start of Warm -Up lap	14.27	
S2 Race 2	Start of the Race (ca 20 min.)	14.30	
S2 - Prize-Giving Cere	mony - 1°- 2°- 3° - Immediately after Race 2		
S1GP Super Final	Acces Paddock to Grid Open	15.1	10
S1GP Super Final	Access Paddock to Grid CLOSES	15.20	
S1GP Super Final	Start of Warm -Up lap	15.27	
•		15.27 15.30	
S1GP SUPER FINAL	Start of the Race (ca 20 min.)	15.3	υ
SIGP - Prize-Giving Cerem	ony - 1°- 2°- 3° - Immediately after SUPER FINAL		

Race Direction 3 16.15